top of page
Listo para la escuela

Menjadors escolars

Cuidem als més jovens

pexels-jill-wellington-35545
niños Jugando
salmon-4143363_1920
Pasta de albóndigas
Chefs para niños
Molcajete con aguacate
Tacos de pescado

Oferim als petits i adolescents tots els nutrients necessaris per al seu correcte creixement, desenvolupament i benestar. Elaborem els menús juntament amb el nostre equip de  dietistes i nutricionistes qualificats, complint les recomanacions de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició. 

QUALITAT + SABOR + PROXIMITAT = BENESTAR

Comptem també amb serveis de restauració dirigits als estudiants d'Educació Secundària, Batxillerat i Universitats, amb una oferta gastronòmica adaptada al seu perfil, als seus requeriments nutricionals i a les tendències de restauració actuals.

 

Intentem millorar l'espai del menjador amb decoració i mobiliari còmode, per fer la celebració alimentaria visualment atractiva i relaxant pels nostres comensals. 

ALIMENTACIÓ & EDUCACIÓ

Els nostres objectius principals són:

- Crear hàbits saludables a través d'una alimentació equilibrada i promocionar la vida activa.

- Cuidar el medi ambient aprofitant els recursos i fer reciclatge.

- Potenciar la igualtat i el respecte.

 

L’estructura i la planificació dels menús tenen finalitat de facilitar una ingesta saludable mitjançant una oferta suficient, equilibrada, variada i, alhora, agradable, adaptada a les característiques i les necessitats dels comensals.

 

 El menjador escolar ha d’atendre les funcions següents:

Proporcionar als infants un menjar de qualitat, tant des del punt de vista nutricional com quant a criteris higiènics i sensorials.

Desenvolupar i reforçar l’adquisició d’hàbits higiènics i alimentaris saludables (educació per a la salut).

Fomentar les normes de comportament i la utilització correcta del material i dels estris del menjador, així com promoure els aspectes socials i de convivència dels àpats (educació per a la convivència i la responsabilitat)

Planificar activitats de lleure que contribueixin al desenvolupament de la personalitat i al foment d’hàbits socials i culturals sobre alimentació (educació per a l’oci).

 

A més a més:

 

Oferim diferents tallers i activitats a través dels quals els més petits poden coneixer els productes, receptes tradicionals o entendre millor el concepte de l'alimentació saludable.

bottom of page