top of page
Sirviendo comida
Mini Hamburgers
Main Course Gourmet Meal
Layered Blueberry Dessert
Healthy Diet
Fruit Pie

Àpats Garrigues la restauració col·lectiva

Mengadors escolars  -  Residències de la gent gran  - Çentres per a persones amb diversidad especials - Servei a empreses

Quiénes somos

Àpats Garrigues SL empresa especialitzada en càtering  para col·lectivitats per a Lleida, el nostre màxim objectiu es oferir la màxima qualitat i frescor en els seus productes, així com oferir una alimentació saludable, de proximitat i equilibrada per satisface les nessesitats de les colectivitats a les que ens didijim, amb una comunicació personalitzada entre centre residencial, centre nutricional i dietètic i Àpats Garrigues.

Contáctenos
Preparación de comida
ARACELI_InPixio 2.png

La nostra experiència i capacitat d'innovació en la restauració per a col·lectivitats ens han convertit en l'empresa líder en el sector.
Sigui quina sigui la seva necessitat, adaptarem els nostres serveis a la seva mida.

Araceli G.

Centre vicus 2_InPixio.jpg

La qualitat nutricional és el nostre punt fort

Oferim una dieta variada, atractiva i saludable a tots els nostres alumnes. Per fer-ho comptem amb especialistes en nutrició i dietètica que elaboren, conjuntament amb els col·legis, menús equilibrats, rics en sabors i adaptats als seus gustos i a les seves necessitats.

F. Calderón

mario.jpg

Basem les nostres relacions en el respecte i la confiança

R. Giraldo

Los servicios que ofrecemos

L’acte de menjar, a més de ser un procés nutritiu, té connotacions importants de convivència —proporció de plaer, establiment de relacions afectives, identificació social i religiosa, etc.— que configuren la conducta alimentària i que poden repercutir en l’estat de salut de la persona. Les diferents maneres de menjar de cada país estan definides, entre altres factors, pel territori, les tradicions, la història, la producció i l’economia. El menjar és, sens dubte, un element d’identificació cultural; per tant, és important mantenir i potenciar els hàbits alimentaris propis de l’àrea mediterrània, adaptats als canvis sociològics i culturals que es van produint. L’alimentació és suficient, completa i equilibrada quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats nutritives i calòriques que requereix l’organisme en les diferents etapes de la vida. Aquests nutrients han de provenir, sobretot, d’aliments frescos, poc o gens processats i principalment vegetals, i cal evitar els aliments amb baixa qualitat nutricional i les begudes alcohòliques. Una alimentació saludable s’ha de poder adaptar a les característiques individuals i també socials, culturals i de l’entorn. Però, a més, l’alimentació ha de ser satisfactòria, agradable i aportar plaer sensorial. Per descomptat, ha de ser segura, és a dir, no ha de contenir contaminants ni tòxics que comportin un risc per a la salut. Finalment, ha de ser respectuosa amb el medi ambient, i preservar els recursos, generar el mínim de residus possible i potenciar el desenvolupament agroalimentari local i els productes de temporada. I tot això, ha de ser una proposta viable amb un pressupost raonable, que no exclogui ningú.

Càtering de mengadors escolars

Objectius i funcions del menjador escolar

L’estructura i la planificació dels menús tenen l’objectiu principal de facilitar una ingesta saludable mitjançant una oferta suficient, equilibrada, variada i, alhora, agradable, adaptada a les característiques i les necessitats dels comensals

 El menjador escolar ha d’atendre les funcions següents

– Proporcionar als infants un menjar de qualitat, tant des del punt de vista nutricional com quant a criteris higiènics i sensorials

– Desenvolupar i reforçar l’adquisició d’hàbits higiènics i alimentaris saludables (educació per a la salut)

– Fomentar les normes de comportament i la utilització correcta del material i dels estris del menjador, així com promoure els aspectes socials i de convivència dels àpats (educació per a la convivència i la responsabilitat)

– Planificar activitats de lleure que contribueixin al desenvolupament de la personalitat i al foment d’hàbits socials i culturals sobre alimentació (educació per a l’oci).

Clase de cocina para niños

Estem especialitzats en nutrició en la tercera edat

Hem d’entendre que salut, menjar i edat van sempre de la mà i les tres influeixen en la forma en què respon el nostre organisme. Per aquesta raó, té tanta importància la nutrició en la tercera edat.
A mesura que envellim és molt probable que hi hagi una disminució de la gana a conseqüència de la poca activitat física que es realitza. Tot això provoca reduir la ingesta d’aliments. En aquest article, t’explicarem la importància de la nutrició en la tercera edat. No t’ho perdis.
Per què cal variar l’alimentació en la gent gran?
A la tercera edat es donen diferents canvis que afecten el nostre organisme. D’una banda, hi ha canvis metabòlics i corporals que augmenten greixos i es perden teixits. D’altra banda, també es pateixen modificacions en el tracte gastrointestinal que fa que les digestions siguin més lentes. I un altre element de pes, és el canvi en la masticació al perdre peces dentals per l’edat. Tot aquest conjunt provoca un canvi en la forma d’alimentar-se.
factors.

Viejo y joven

Centres per a persones amb diversitat especial

Àpats Garrigues SL lleva nuestra experiencia a su hogar, oficina o salón de eventos para que usted pueda disfrutar platillos de alta calidad con toda comodidad. Nuestras Bodas lo llevarán a un recorrido de sabores realmente inolvidable. Si quiere que su fiesta sea memorable, llámenos para que le llevemos a usted o a sus invitados los platillos que se merece.

jardín comunitario

Contáctenos

Calle del Monestir de Poblet

973160042

Main Course Gourmet Meal
bottom of page